fondo importado

23 de febrer del 2018

Massa coses necessiten millorar

Són molts els temes en què CCOO està treballant colze a colze amb col·lectius i persones afectades per diferents problemàtiques laborals.

CCOO va denunciar a Inspecció de treball la decisió unilateral de l'Ajuntament d'imposar un horari flexible que ha acabat impedint la conciliació de la vida laboral i familiar. Hem portat a Paritària una proposta de racionalització basada en el compliment del conveni i la compensació econòmica.

Diferents interpretacions restrictives ens han portat a situacions conflictives com ha estat l'afectació a personal temporal de Promoció Econòmica, els interinatges a les Escoles Bressol i ha posat en entredit el dret constitucional a participar en nous processos de selecció. Actualment considerem com a greu la no contractació de les 2 persones que van guanyar el procés de selecció de Tècniques d'inserció als barris i millora d'entorn als barris.

També retrocedim en la posició de l'Ajuntament en no pagar els premis de jubilació de les companyes i companys que es jubilen anticipadament. Demanem a l'Ajuntament que comenci a pagar els premis del nivells baixos i mitjos i, si cal, que aplaci el pagament dels nivells alts. Però el conveni cal complir-lo.

Sobre el procés de funcionarització, exigim el seu desbloqueig doncs hem hagut de presentar unes bases generals elaborades per CCOO i demostrar que és viable i legal realitzar un procés alhora obert i restringit.

També volem remarcar la nul·la eficàcia de la comissió de gestió i vestuari del Servei de manteniment, incapaç de resoldre els temes del dia a dia. Demanem un reglament de les hores extres, així com la promoció interna del personal.

Demanem una major agilitat en els processos de selecció, en general, i, més concretament, en la Policia Local que permeti la carrera professional al cos i l'estabilització dels agents interins.

Ens preocupa el col·lapse permanent en la tramitació dels temes de RRHH que s'està convertint en endèmic i demanem als responsables de l'organització municipal una decisió categòrica i immediata per resoldre aquest problema d'una vegada per totes.

Des de CCOO no renunciem a seguir abordant tots aquests fronts laborals i els que puguin sorgir per tal de millorar les condicions de treball. Doncs, actualment

MASSA COSES NECESSITEN MILLORAR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada